26 januari 2008

Jasmijn's MTB-tocht: waar is Johan van der Velde?

Met een doorbrekend zonnetje stond er naast een uitgebreide fietsplannenploeg ook een paar nieuwe gezichten aan de start van Jasmijn’s MTB-tocht. De stemming zat er al direct goed in en ook al het materiaal was dik in orde, dat gold ook de gehuurde bike’s. Alhoewel: ikzelf stond met mijn gloednieuwe fiets nog behoorlijk te kloten voordat hij startklaar was. Gelukkig kon het euvel redelijk snel verholpen worden en reden we na de groepsfoto eindelijk weg.

Al vrij snel besloten Bob & Silvie om de tocht verhard voort te zetten en raakte we tot overmaat van ramp onze Rotterdamse bikkel Edward kwijt. Een zoektocht van Eric de V. mocht niets meer helpen. Zo blijk je elkaar dus best snel kwijt te kunnen raken in een bos als er geen broodkruimels meer zijn om te volgen. Hoewel er best goed opgelet werd wie waar reed is het voor de toekomst misschien handig omdat bij een MTB-tocht nog iets meer te doen.


Als geluk bij een ongeluk bleef het weer mooi en zonnig. Ook over de route waren er alleen maar lovende woorden. Dat geldt ook voor de organisatie en dus kreeg Jasmijn hier en daar een paar goede complimenten. Ook zag ik Eric de V. zelfs een hekje voor fietsers openhouden, wat een service!

Aan het eind van de tocht begon de vermoeidheid toch zijn tol te eisen en daarom reden Ivo & ik over de grote weg weer terug naar het Bezoekerscentrum Veluwezoom. Even later volgde ook Debby & Norman dit voorbeeld. De rest reed natuurlijk wel het laatste pittige stukje van de tocht en voltooide daardoor de officiële route.

Bij aankomst was het inmiddels bewolkt geworden en stak er een koude wind op. De timing was dus kort gezegd: perfect! Binnen in het bezoekercentrum was er de hereniging met Bob & Silvie en werd er met een hapje & een drankje nog even na gekletst.
Jammer was dat we Edward, onze eigen Johan van der Velde, kwijtgeraakt waren en daarom hoop ik op een herkansing tijdens Ivo’s Vitaminen C tocht rond de Amerongseberg. Wil iedereen dan ook Edward tijdens deze tocht goed in de gaten houden! Meer info volgt, desnoods via opsporing verzocht!
 

Met dank aan: Rotterdam Vormgeving

2 opmerkingen:

Ivo vitamine C zei

Nou Mark dat je de energie nog had om gisteravond het verslag te maken. Ziet er weer top uit. Chapaeu voor een ieder die de tocht heeft uitgefietst

Bananeman zei

Waar is Edward?

Er is een fout opgetreden in dit gadget