21 september 2007

Classica Montage Du Chevalier 2007

Dag Fietsplanners,

de wereldkampioenschappen komen er aan en de bladeren beginnen van de boom te vallen. Met andere woorden: het fietsseizoen loopt op zijn einde.
Over een vervolg op de fietsplannen videoavond wordt al druk gebrainstormd en er zal dan ook zeer waarschijnlijk een 2007 versie komen. Van de Classica Montage Du Chevalier waarschijnlijk ook, mits bar herfstweer geen roet in het eten gooit.

De CmdC is dit jaar met 100 km iets korter en met maar 3 echte klimmetjes ook een stuk lichter. Het tempo zal zo rond de 25 km per uur liggen zodat zo veel mogelijk mensen die mee willen ook daadwerkelijk mee kunnen. De route is inmiddels verkend en op kaart gezet (zie afbeelding).

De tocht wordt verreden op zaterdag 27 oktober en zal vertrekken vanuit Utrecht. Iedereen die zin heeft is welkom en als je introducés mee wilt nemen: ga voor je gang!

Saluti,

Mark van Rotterdam

Voorlopige deelnemerslijst: Roy, Ivo & Leon (vita) C., Erik "Biopace" B., Erwin "The Flyer" R., Edward "Monseigneur Liemers" & Markus "Romanus" R.

PS Roy & Ivo zitten nu aan de Bintangs in Indonesië. Jasmijn & Eric de V. rijden op dit moment de duchenneheroes. Ben benieuwend wat de beste voorbereiding blijkt te zijn...

Classica Montage du Chevalier 2007
kilometers: 100
beklimmingen: 3
Waneer: zaterdag 27 oktober
aanwezig: 10:30 bij Mark
vertrek: 11:00
verslag editie 2006


Met dank aan: Rotterdam Vormgeving

Geen opmerkingen:

Er is een fout opgetreden in dit gadget