27 oktober 2008

Wil de echte winnaar opstaan?

Het einde van het wielerseizoen is inmiddels een feit. Tijdens het verslag van de Ronde van Lombardije vroegen de commentators van Sporza zich af wie nou eigenlijk de grote winnaar van het afgelopen seizoen was. De ene vond Contador de ander ging voor Cancellara.
De volgende dag bleek er in de Spits ook nog eens enige onduidelijkheid over de winnaar van de Ronde van Lombarbije. Maar goed: het was dan ook een turbulent wielerjaar!

Nog voor deze ronde zijn Erik “Biopace” B en ikzelf op de fiets gestapt voor ons eigen rondje. Via Lage Vuursche, Soest, Soesterberg en de Bilt reden we weer richting Utrecht op precies op tijd de finale van de Ronde van Lombardije te kijken en te zien hoe Janez Brajkovic net niet won.

Omdat het weer steeds slechter wordt en het aantal lichturen minder, zijn Eric “Limoneira” de V, Jasmijn “Mooie Fietsbroek” W, Erwin “The Flyer” R, Ed “Bananeman” V & ikzelf de maandag erna naar de Zesdaagse van Amsterdam gegaan. Het was een mooie avond alleen moest ik helaas iets eerder weg. Gelukkig was ik wel de volgende ochtend wel de trotse vader van een prachtige dochter!

Waar goed: het was een turbulent wielerjaar met veel winnaars en verliezers. Met veel winnaars die toch weer verliezers werden en met verliezers die weer in het peloton terugkeren om weer eens te winnen. En dan wil “The Boss” zeker ook nog een prijs pakken. Als dat maar goed gaat!

Dat is allemaal natuurlijk mooi en aardig. Mijn winnaar is echter Fietsplannen. Tikt tegenwoordig maar eens Fietsplannen in op Google en kijk wie er boven aan staat!

Let speciaal op de tweede hit, het wordt weer tijd voor een FietsplannenFideoFestijn met "Bananeman" Ed!


Met dank aan: Rotterdam Vormgeving

Geen opmerkingen: