04 mei 2007

Fietsplannen kleding binnen!

Eindelijk is het zo ver, vandaag arriveerde de wielerkleding voor het fietsplannen-team. Ik was nog niet binnen of Debby stond al met een fietsplannen shirt voor mijn neus. Dat is natuurlijk heel iets anders dan de standaard lingerie, maar ik moet zeggen: ook dit zag er erg goed uit!

Ruim een jaar geleden werd het idee al eens door de Vita C. (toen nog Axa) boys geopperd. Niet iedereen was direct overtuigd, maar na Erik B’s ervaringen tijdens de Ride for the Roses leek het naast leuk toch ook wel handig om als groep dezelfde pakjes te hebben.

Vanaf nu kan iedereen elkaar in de massa snel terug vinden en is het makkelijker om in het wiel te blijven zonder dat er weer eens iemand tussen springt.
Eind 2006 werd er met het ontwerpproces begonnen. Dat ging niet altijd van een leien dakje, maar uiteindelijk wezen toch alle neuzen dezelfde kant op en in februari 2007 kon dan ook een definitief ontwerp naar Bio-Racer opgestuurd worden.
Hoewel de communicatie met dit bedrijf niet altijd even makkelijk was leverde ze wel goed werk af. De kleding ziet er mooi uit en dat geld ook voor de kwaliteit. In de broek zit het beste zeem dat Bio-Racer in huis heeft en dat zijn Roy’s ballen natuurlijk wel waard!

Na al dit goede nieuws is er ook slecht nieuws: Erwin R. gaat jullie binnenkort een rekening sturen! Om Erwin’s vakantie en de studiebeurs van kleine Midas niet direct in gevaar te laten komen is de vraag of mensen een beetje snel willen betalen.

Voor wie zo snel mogelijk in een fietsplannenpakje wil rond rijden kan hem bij mij ophalen. Natuurlijk kan ik ook de eerst volgende tocht pakjes menen.
Dat brengt me gelijk bij het volgende punt: zullen we snel weer eens een tochtje rijden?
Iemand een suggesties? Kijk anders eens op: ntfu.nl of anders rijden we de 2007 versie van classica montagne du chevalier.Met dank aan: Rotterdam Vormgeving

6 opmerkingen:

ivo C zei

Pakje ziet er super tof uit. Staat debbie ook goed, nu nog een racefiets, kan ze ook mee gaan fietsen. We kunnen snel wat afspreken voor een tochtje. 16 juni is ook de erik dekker clasic. In hoogeveen te drente. Vrij zware tocht, ook stukjes kasseien. We hebben het er nog wel over.

Ps. zodra het bedrag en de rekening nummer bekend is, dan zal ik het geld met spoed overmaken zodat er geen droog brood gegegeten hoeft te worden.

Bananeman zei

Hoppetee! Ziet er goed uit hoor! Mark, ik zie dat jouw shirt ruim genoeg valt om je bierbuik te verhullen?

Over fietstochten: ik heb misschien wel tijd en zeker zin om volgende week zaterdag wat uit te zetten rond Amsterdam. Wie heeft zin?

Erik B zei

Snel pak! Gave kleuren. Ik kom het binnenkort halen.

Bananeman zei

Trouwens, jongens: zullen we die Mark gewoon laten voor wat ie is en voor de volgende fietsrit alleen Debby uitnodigen? ;-)

Joska zei

Met dit gave pak in de kast en de racefiets in bestelling gaat het me in 2007 wel lukken om een keer met jullie mee te fietsen!

bokkie zei

Ed je bent een echte fietspeuk!

Er is een fout opgetreden in dit gadget