07 mei 2011

No Bananas No Glory

De Bananeman heeft met hulp van zijn Fietsplannen vrienden in de onlangs verreden Teun van Vliet Classic maar liefst €3500,- aan sponsorgeld binnen gehaald voor de Stichting No Guts No Glory! En Rene haalde via eigen sponsoring ook nog eens €500,- binnen! Ontzettend bedankt alle sponsoren!

De Teun van Vliet Classic zelf, georganiseerd door de stichting Topsport for Life, werd ook verreden voor het goede doel en wel: onderzoek naar hersentumoren. Via het inschrijfgeld en diverse versnaperingen droegen onze Fietsplanners hier ook aan bij.


De Teun van Vliet Classic gisteren was een geweldige dag met dank aan de organisatie en uiteraard met veel dank aan mijn trouwe helpers cq bananendragers!

Door deze hulp was het voor Bananeman geen enkel probleem om de 100km versie van de Teun van Vliet Classic te volbrengen en daarbij 7 bananen (fair trade natuurlijk) te nuttigen. Ik smokkel hier een beetje met de kilometers want het was in feite iets minder maar dat mag voor het goede doel denk ik. :-)Bij de start kreeg ik nog een ferme handdruk van Ivo Opstelten. Wel een klein beetje jammer dat hij me Zorro noemde maar goed. Gelukkig had ik een hulpje die Ivo (en andere omstanders die dag) terecht wees: "Neehee, het is Bananeman!". Blijkbaar was Bananeman nog niet zo bekend in het Westland. Nu wel!


Zelfs papa en mama Bananeman waren deze dag op komen dagen en ook zij verreden (de 25km versie van) de Teun van Vliet Classic. Chapeau!


Voor meer foto's zie: Teun van Vliet Classic.

2 opmerkingen:

Erik B zei

Ja dat was een lekker tochtje, beetje lastig gemarkeerd met van die kleine gele pijltjes, maar om achter een superheld aan te fietsen voelt erg bijzonder. Die cape lijkt gemaakt om mee te fietsen!

En als penningmeester van stichting No Guts No Glory ben ik geweldig blij met dit superresultaat!
Nog twee of drie van deze acties en we hebben ons eerste doel bereikt: Het intensieve deel van Sander's behandeling duurt tot ongeveer begin juni.

Fietsplannen bedankt en keep going!

bokkie zei

Met recht een superheld! En over goede Fietsplannen ideeën gesproken...