13 maart 2008

30 maart een nieuwe Grand Prix du Gravité

Eindelijk het winterseizoen ligt achter ons, op naar de mooie zomermaanden! Hopelijk met een prachtig Limburg weekend als hoogtepunt voor de zomervakantie.
Als het mee zit gaat Edward daar pieken maar in ieder geval zal hij het zich voornemen. En dat is natuurlijk op zich al prachtig! Om goede voornemens in goede banen te lijden heeft men voorwaarden nodig en deze zijn er. Om te beginnen is er natuurlijk Veenendaal – Veenendaal op 12 april & de 25e AMC Fietstocht op 24 mei. Maar voor deze tochten is het misschien goed om de benen te testen. Dat kan op 30 maart met de Grand Prix du Gravité.

Het idee is simpel: zet een klein rondje uit en parkeer de auto’s in het midden (zwarte cirkel). Op deze manier kan iedereen meedoen door zelf zijn totaalafstand & pauzes te bepalen. Hoewel de route deze keer iets afwijkt van de kaart blijft de totale lengte van 1 ronde 40 km. Per ronde kom je 3 keer langs het centrale punt waardoor je altijd even een pauze kunt inlassen en even later weer inhaken.

Dus: wie gaat er mee de zomertijd vieren, de klok is de avond er voor verzet, door een mooi fietstochtje te rijden? En ook belangrijk: welke afstand zou je willen rijden? 40, 80 0f 120 kilometer? Of ga je liever voor iets er tussenin?
Misschien maakt het je uit als je weet dat Veenendaal – Veenendaal 105 of 135 km lang is en de AMC Fietstocht 100 of 75 km.


Met dank aan: Rotterdam Vormgeving

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Sterker nog...ik ga pieken!!

edward

Bananeman zei

Lijkt me erg leuk! Had je al een starttijd in gedachten?

Er is een fout opgetreden in dit gadget