05 oktober 2006

Fietsplannen in Indonesië

Bij deze twee korte berichtjes van de "Vita C. Boyz" uit Indonesië. Alles gaat goed met Leon, Ivo & Roy. Naast de a.s. trouwerij van Leon & suzanne (inderdaad, dat gebeurd ook in Indonesië) is er ook ruimte voor fietsavontuurtjes!

Zo zie je maar weer: waar ook ter wereld: fietsplannen zijn altijd leuk!

14 sept:Suzanne nog steeds ziek. Weer vroeg op en een busrit van 4 uur. Onderweg langs een theeplantage. En nog gestopt in een dorpje om snoep uit te delen aan de kinderen. Tijdens de rit kwamen we nog wielrenners tegen met een shirt van AXA. Roy en Leon vonden dit super. 3 wielrenners stopten toevallig waar wij iets gingen drinken. Roy en Leon er gelijk op af. Ze trokken hun wielrenshirt aan en op de foto met hun.

De laatste dag in Ubud is iedereen gaan fietsen (excl. Tjerk & Britt). Een afdaling van ca. 16 km vanaf de vulkaan met onderweg de mooiste vergezichten over de rijstvelden. Geluncht in een van de dorpjes die ze onderweg aandeden: een onvergetelijke ervaring.

2 opmerkingen:

Bananeman zei

Gaaf! Hopelijk kunnen ik en Fielt over een weekje ook zo'n mooi verhaal vertellen over het fraaie mountainbiken op Kreta.

Dat, en een mooi verhaal over het Rock Cafe Rethymnon..

bokkie zei

Mocht je die rooie bosduivel met een mountainbike tegen de berg op jagen, maak dan wel een foto.
Leuk voor op het blog!

Er is een fout opgetreden in dit gadget