02 juni 2006

Kutkoers

De Tour de France is een kutkoers. Althans volgens Tommeke. Dit en heel veel meer en ander valt te lezen in het beste wielerblog wat ik ken: Wielerblog.dbll.nl (ook het wielerblog met de slechtste naam die ik ken..).

[..] ook al heeft hij weinig zin in een wedstrijd zoals de Tour, hij zal zich toch opofferen voor volk, vaderland en de geldbuidel. Want "Als ik niet trap, dan val ik omver hé".
Blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste en leukstje wielernieuwtjes via erg geestig geschreven stukjes door de RSS feed van de wielerblog in je favoriete RSS lezer te stoppen (ik gebruik zelf Rojo). Zie ook mijn eerder geschreven stukje "Verplichte wieler RSS feeds" .

3 opmerkingen:

DiRene zei

Hoppa, weer een link naar hotbanana! Nu al nummer 3 op google!!! Ondertussen is die mySQL database van de wielerblog wel een beetje over zijn neck aan 't gaan....

Bananeman zei

Did you mean: "Hot Banana"? Daar scoor ik helaas wat minder op. Wel aardig is dat ik dan op Hot Banana Crume Brulee uit kom. Iets voor jou Rene? Ik kom het wel een keer proeven!

DiRene zei

Heyyyy, nieuw recept! Ben tegenwoordig helemaal into cooking now-a-days. Prima replacement voor de bianchi.

...Alternatively, have ready a blowtorch ... .....serves 2

Yeah baby yeah.