27 juni 2006

De Tour in Valkenburg

Wat hebben de FietsPlannen deelnemers van de Tour in Valkenburg zoal te melden? Als u dat wilt weten moet u op “lees meer!” klikken. Mocht u het inhoudelijk allemaal wat mager vinden, misschien is amusant, althans dat hopen we dan maar.
O, en tussen twee haakjes: heeft u nu nog steeds niet op “lees meer!” geklikt? Nou schiet dan maar eens op zeg!

P.s. de Cauberg schijnt nogal een zware beklimming te zijn, zeker als je uit okkenbroek komt. En nu klikken op dat ding hier onder!

ed (bananeman) says:gaat Fieltje mee trouwens? wist ik niet! gekkenhuis met al die Erwins! Met z'n allen in 1 blokhut zeg ik. Kun je lachen. Energie dat er uit komt..
PS: heb nu al zin in zo'n lekkere triple in het cafe van de camping. Hoe heette dat spul ook al weer?

groeten,

Ed (gar, niet ward)

eric (enrique limoneira) says:
Hoi Mark,
Wil je zaterdag nog meerijden naar Limburg? En zo ja, hoe laat zal ik je ophalen?
Groet,
Eric

PS: ik ga zondag een mountainbike tocht rijden in de Ardennen.
Gaan jullie maandag nog de Tour de France tocht rijden?

roy (vita C) says:
Hoi Mark,
Goed nieuws !!!!!!!!!! De gebroeders C komen met een complete afvaardiging. Weten nog niet wanneer we vertrekken maar waarschijnlijk dinsdagavond.

Gr

ed (bananeman) says:
Ik kom met Erwin (en waarsch Alex) op zaterdagavond. Erwin en ik gaan dan woensdag weer weg en door naar Frankrijk. Hoezee!

PS: dinsdag is behalve de Tour ook een halve finale van het WK! Spannend!
Ik ga me ook inschrijven voor die tourtocht.

eric (enrique limoneira) says:
Hoi Mark,
Ik kom vanaf zaterdag. Wil wel deelnemen aan de georganiseerde tocht, maar vind die wel duur.
Ik vertrek op dinsdagavond, want ik moet woensdag weer werken.

Groet,
Eric

Alex (ZulleWe) says
:
limburg ... zin in!
op zich zou ik op die vrijdag al wel willen vertrekken, maar als ik het goed begrijp kunnen we dan nog niet terecht? in dat geval ben ik er bij vanaf zaterdagochtend t/m dinsdag 4 juli.
Wat mij betreft kan het ook vrijdagavond maar zaterdag is ook prima.

okido.
ki.

erwin (killer rabbit) says:
Hoi Mark,
Met Rene had ik afgesproken dat ik op de grond kon slapen omdat de hutjes vol zaten, maar als er minder mensen komen dan verwacht (je weet maar nooit of Rene toch even komt kijken hoor) dan neem ik graag een bed.
Mijn plan is om op 1 juli 's avonds te komen en tot 4 of 5 juli te blijven. Ga maar uit van 5 juli voor het verdelen van de kosten.

Groeten,
Erwin

Edward (Mr. "Gewoon") says:
Ben er zondagmiddag. Voor 17.00 uur.
Ga op woensdag om 10.51 uur weg. Terug naar Rotterdam.
Ik wil wel meedoen met de (georganiseerde) tourtocht. De 135 km. Ik wil mij volgende week maandag opgeven voor de tourtocht. Dus. Indien er die dag "gewoon" gefietst wordt, vind ik dat ook best.

Prettige middag.

gr. EdwardMet dank aan: Rotterdam Vormgeving

4 opmerkingen:

DiRene zei

Ah! Goed te zien dat iedereen d'r klaarvooris. Weer zit ook mee zo te zien. Ik hoop over een maandje of zo weer op de fiets te zitten. Bergaf naar de camping kroeg. Veel plezier.

Killer Rabbit zei

Ha!
Ik snap nou nog niet wie er wel of niet aan de officieele tourtoch mee wil doen.
Om de knoop maar door te hakken: ik heb me net ingeschreven voor de 135km tocht, en bananeman gaat dat nu doen.
Zo'n officieel rugnummer is best handig voor het geval je een hartaanval krijgt op een heuvel, zie het linkje hier ergens boven.

Bananeman zei

Dan ben je net op tijd geweest Rabbit! Want de voorinschrijving is gesloten. Maakt niets uit want je kunt je gewoon zondag nog ter plekke inschrijven:

Voorinschrijving voor de Tourtocht is niet meer mogelijk. Je kunt je op de dag zelf nog inschrijven voor de tocht. Je moet je melden op het uitgiftepunt bij de Prinses Margrietlaan. Op zondag 2 juli tussen 14.00 en 18.00 uur is het ook mogelijk om je in te schrijven. Je dient contant te betalen (€22,50 of €17,50) om je rugnummer, chip en goodiebag in ontvangst te nemen.

Bananeman zei

Ik ben inmiddels wel erg benieuwd wat er in die goodiebag zal zitten! T-Mobile is de sponsor en Der Jan wist ook wel raad met die goodiebags. ;-)

Er is een fout opgetreden in dit gadget