07 mei 2006

fat bottemed girls you make the rocking world go round! (1)

Deze quote komt uit het lied “Fat bottemed girls” van Queen en staat op de b-kant van “Bicycle race”. Ook de hoes van deze single, met blote vrouw op een racefiets, mag er wezen. Daarnaast bevat de Lp “Jazz”, waarop beide nummers staan, een poster waarop nog meer schaars geklede dames op een racefiets staan afgebeeld. FietsPlannen™ weet deze ode aan de schoonheid van de vrouw op een racefiets zeer te waarderen en wil daarom ook een bijdrage leveren en wel in de vorm van foto's.

Deze eerste bijdrage is geleverd door Erwin (Killer Rabbit) en is gemaakt op de Bos en Duin tocht van 6 mei. Op zijn eerste tocht is het Erwin gelukt om tijdens het rijden zijn mobiletelefoon uit zijn rugzak te halen en dit prachtige plaatje te schieten. Volgens FietsPlannen™ mag je dan ook spreken van een “groots entree” in het peloton en dan valt er wederom maar een ding te zeggen; Erwin, chapeau!

Daarnaast wil FietsPlannen™ natuurlijk deze onbekende schoonheid die een stukje in ons peloton mee reed hartelijk bedanken voor haar bijdrage en de FietsPlannen-coureurs vragen meer mooie bijdrages op te blijven sturen!

"get on your bikes and ride!" (uit: Fat bottemed girls - Queen)

1 opmerking:

Bananeman zei

Ik ben blij dat ik er op deze manier toch nog een beetje bij was!

De volgende keer ook een fimpje graag Erwin!

En wel de handjes aan het stuur houden he.

Er is een fout opgetreden in dit gadget