14 januari 2007

fietsplannen kledingset 2

Elkaar altijd terug vinden tussen de duizenden andere wielrenners? Nooit meer afgesneden worden omdat men aan je tricot ziet dat je in een groep rijdt? Zin in een mooi setje wielerkleding?
Als je op deze drie vragen minimaal 2 keer ja gezegd hebt dan is het zeer waarschijnlijk erg interessant om ook mee te doen met het fietsplannen-kledingset-plan.

Over het shirt; er komt een fietsplannen logo op borst en op beide mouwen. Het logo op de borst is zwart om hem er meer uit te laten springen en de broek & shirt meer een geheel te laten worden. Dit kan nog veranderen omdat het ontwerp nu 3 kleuren heeft. Bij Bioracer wordt het shirt daardoor duurder, bij Kanguru maakt dat
zeer waarschijnlijk niets uit op de prijs. Bioracer is trouwens goedkoper bij grote aantallen, voor kleine aantallen is het waarschijnlijk beter om bij Kanguru te bestellen.

De mouwen & kraag hebben ook "boordjes" in blauw & wit gekregen om nog meer het retro gevoel te creëren. De broek is expres helemaal zwart gehouden. Als je kijkt naar oude wielrentricots is de broek altijd zwart met witte opdruk, horizontaal op de broekspijpen. (de broek valt, omdat hij maar uit 1 kleur bestaat, goedkoper uit)

Ook is er geopperd om voor het beste zeem te gaan, dit lijkt mij een goed idee!

Om teleurstelling te voorkomen: zowel Bioracer als Kanguru zal altijd dit ontwerp omzetten naar een "final" ontwerp, dit kan betekenen dat het shirt er iets anders uit kan komen te zien dan dit plaatje.
 Met dank aan: Rotterdam Vormgeving

1 opmerking:

DiRene zei

Dusss ditishem?

Isie longsleef met afritz?

Er is een fout opgetreden in dit gadget