05 november 2006

Ronde van de Venen


Tijdens de feestdagen kan iedereen met een gerust hart eten wat hij wil, want op zondag 7 januari 2007 staat er een mooie nieuwjaarstocht gepland. Op deze manier kunnen we er de overtollige kilootjes weer vanaf gaan rijden. Daarnaast is het natuurlijk ook een mooie manier om het nieuwjaar in te luiden!

De Ronde van de Venen vertrekt vanuit Utrecht en gaat langs riviertjes, kanalen, en plassen door het Oost Utrechtse landschap. We volgen o.a. de Leidsche Rijn, rijden langs de Blijeveld, gaan via de Vinkeveense Plassen en de Waver naar de grens met de provincie Noord-Holland. Via de Amstel & de Kromme Mijdrecht rijden we naar het Woerdense Verlaat, daarna volgen we De Meije en een stukje van de Oude Rijn. Via de Lange Linschoten rijden we weer terug richting Utrecht.

De afstand van de route is ongeveer een 110 Km en met een beetje wind kan het een mooie waaiertocht worden. Dus wie houdt wie uit de wind er wie gaat er op de kant rijden?Met dank aan: Rotterdam Vormgeving

3 opmerkingen:

Killer Rabbit zei

Prima. Ik wil wel een eindje koprijden. Weet iemand hoe een waaier werkt? Ed & ik hebben een 'uit de wind houden is niet voor ons' policy maar ik wil het toch wel eens oefenen.

Bananeman zei

Ja! Zo.

Maar serieus: ja, in het boekje
200 tips voor de racefietser
staat hoe je in een waaier moet fietsen. Niet zo spannend hoor.

Trouwens: Jochem (broertje van Sander<) wilde we mee met "ons" en fietst al jaren in een waaier (en dan ook nog eens in deze streek), dus ik zou hem uitnodigen.

bokkie zei

Op kop met die man!
Hoop dat Jochem niet < is en een paar brede schouders heeft!

Er is een fout opgetreden in dit gadget