24 mei 2006

Ride for the Roses

Dag Allemaal,

Op 20 augustus wordt de Ride for the Roses verreden, dit jaar is de start in Utrecht. Misschien vindt je het een goed idee om hier aan mee te doen, want naast een leuke fietstocht rij je ook nog eens een keer voor het goede doel.
Omdat we ons als groep kunnen inschrijven is de vraag dan; wie willen er allemaal mee en op die manier Fietsplannen™ tijdens de Ride for the Roses vertegenwoordigen?
Op dit moment gaan Ivo C, Leon C, Erwin "grazy rabbit", Erik B & Markus Romanus.

For those about to cycle, we salute you!

Mark

P.s. deze foto is tijdens de Ride for the Roses 2005 gemaakt en als ik goed kijk zie ik 2 van de 3 vrouwen op een Cannondale rijden. (de Colnago valt in ieder geval buiten mij klasse) Maak ik met mijn Cannondale nou een goede indruk bij de 2 andere fietsvrouwen of rij ik gewoon op een “wijvenfiets”?


Over de Ride for the Roses (bron: ridefortheroses.nl)

De Ride for the Roses organisatie heeft zich voor het komende jaar verplaatst naar de stad Utrecht. Op 20 augustus zullen duizenden fietsers vanaf de Jaarbeurshal starten voor hun 30, 50 of 100 kilometer. De komende maanden gaat de lokale organisatie met vele vrijwilligers aan de slag voor dit evenement, waarvan de opbrengst ten goede komt van KWF Kankerbestrijding.

Het doel is geld te werven voor KWF Kankerbestrijding voor, zoals Lance voor ogen stond, onderzoek naar kanker. Dit is geen fietsevenement om geldprijzen, maar een fietstocht met voor iedere deelnemer aan de finish een rode roos. Een roos die symbool staat voor andere waarden in het leven dan geld, medemenselijkheid bijvoorbeeld.
Iedereen kan aan de Ride for the Roses meedoen. Er zijn verschillende mogelijkheden: een ‘Cycle Tour’ van ruim 100 kilometer, twee toertochten van 50 en 30 kilometer en voor kinderen de Kids Tour op een afgesloten parcours.
Met dank aan: Rotterdam Vormgeving

5 opmerkingen:

Ed zei

Ik fiets wel met de Depperini's ploeg mee! ;-)

bokkie zei

En dat pakje van die chickies zou jou ook wel goed staan, dunkt mij!

P.s. maar dan niet de hele tijd achteraan gaan hangen oke?

Ed zei

Zeg je dat ik een fat bottom heb??

bokkie zei

Zou kunnen.
Maar vooral dat je met die blik van jou niet een hele dag achter die Depperini's aan moet gaan rijden. Het zou zo kunnen zijn dat er dan te weinig bloed over is om naar je benen en hersenen te stromen.
Da's niet goed voor de fietsprestatie, maar misschien heb je op dat moment ook wel hele andere dingen aan je hoofd!

Anoniem zei

Als je je al schaamt voor jouw fiets dan wil je mijn fiets echt niet hebben. Een antieke Koga grand racer. Orgineel wit nu zwart met wit en genoeg eveuvels aan de deraileurs om Limburgs mooiste een hele zware tocht te laten zijn ;-) Uiteindelijk toch de 105KM volbracht :-D

Maar nu de benen nog steeds niet hersteld zijn ben ik blij dat ik een Trek 1500 met een voledige Ultegra uitrusting heb besteld. In elk geval ga ik aan de Ride voor de Roses mee doen en mischien als ik kan Luik - Bastenaken Luik (170KM)

Er is een fout opgetreden in dit gadget